Healing behandling

En healing behandling indledes altid med en kort samtale, hvor du fortæller, hvad du ønsker healing for. Jeg fortæller lidt om, den måde jeg healer og arbejder på.

Efter vores samtale lægger du dig fuldt påklædt og godt til rette på en briks, mens du lytter til afslappende musik (hvis du ønsker det). Healing kan både fås på for- og bagsiden.

Når jeg healer, så lytter jeg til kroppens indre sprog og fornemmer dens energi - kroppens organer, tarme og celler m.m. Det lyder måske lidt fjollet, men din krop fortæller mig, hvordan den har det. Om den har fået opmærksomhed, næring, søvn, omsorg og er blevet lyttet til osv.

Jeg lægger gerne mine hænder på dine skuldre, det virker afslappende. Holder mine hænder over, under eller omkring dit hovedet. Det styrker bl.a. sindet og giver en indre ro og lethed i hovedet.

Under healingen kan du opleve energistrømme ned i dine arme, ben, ryg og måske andre steder i kroppen. Maverumplen er også helt normalt, da energien arbejder i dine organer og tarme. Jeg har både mine hænder på kroppen og over den. Energien formidles gennem mine hænder til dig og fordeler sig til de områder, der har behov for at blive healet. Jeg afbalancerer kroppens energier, så ubalancer og blokeringer kan opløses og gøre din energi lettere.

Jeg afslutter gerne med, at holde omkring fødderne og samle dine energier. Du ligger et par minutter og "vågner op" igen. Jeg fortæller kort, hvad jeg har fornemmet og opsamlet under healingen. Det samme er du, velkommen til at gøre.

Healing kan opleves meget kraftfuldt og intens - andre gange mere blidt og dæmpet.