Hjertelæsning - intuitiv formidling

Hjertelæsning er ærlig og kærlig formidling til dit hjerte Hjerte

Jeg har læst "hjerter" siden barnsben og fornemmet hjertets tanker, følelser og energi hos mennesker. 

Der står så sigende i et bibelsk ordsprog: "Frem for alt: Vogt dit hjerte, for derfra udgår livet"..

En hjertelæsning kan give dit hjerte afklaring, fred og heling. Læsningen er en kærlig håndsrækning til dig og din videre udvikling. Du får redskaber og hjælp til, at komme i større kontakt med dig selv, dit hjerte og dine hjælpere fra den anden side.

Når jeg formidler, benytter jeg altid min åndelige kontakt og mine intuitive evner - klarfølelsen, klarhørelsen og klarsynet. Jeg ’stiller ind’ på dig og videreformidle de budskaber, som jeg intuitivt hører, ser og fornemmer - og som dit hjerte har brug for her og nu.

Du kan nævne 3 områder, som du ønsker jeg skal 'se' på i dit liv.

Det kan være alt fra din personlighed, dit potentiale, evner, udviklingsmuligheder, arbejdslivet, kærlighedslivet, parforhold, familie, børn, helbred, sundhed, negative og positive mønstre, overbevisninger og vaner osv.

Du får også mulighed for at stille et par spørgsmål, hvis du ikke har fået svar undervejs.

Jeg udtaler mig ikke om død, ulykke og alvorlige sygdomme. Jeg kontakter ikke afdøde personer, med mindre de kontakter mig med et vigtigt budskab eller besked til dig.

Hvis du ikke føler, at du får svar på alle ting. Så vid, at både hjælpen og svaret er der. Det ligger ofte gemt i dit indre. Giv dig selv den tid og ro du behøver, til at lytte indad og finde de svar, der kun tilhører dig. En hjertelæsning kan være en stor hjælp og håndsrækning, men det er ikke den endegyldige sandhed.

Husk – at du har ansvar for dit eget liv og din "frie vilje" til at følge de råd og den vejledning, jeg giver dig. Dermed er det dig selv, der bestemmer, hvordan du vil agere og handle ud i fremtiden.

En hjertelæsning kan ligesom fjernhealing, gives telefonisk og uden fysisk kontakt. Der bruges gerne et foto eller personens fulde navn og fødselsdato. Det er mindst lige så effektivt som en læsning i det samme rum.