Fjernhealing

Ved fjernhealing arbejder man ikke med den fysiske krop - men med bevidstheden, der er uafhængig af tid og sted.

Energi behøver ingen fysisk kontakt - energi kan gå igennem alt, og kan derfor dirigeres derhen, hvor der er brug for den.

Det er ikke helt tosset, når vi siger til hinanden: "Jeg sender dig en god tanke", for så snart vi har tænkt tanken, så sender vi den automatisk af sted.

En healer kan bruge sin kontakt til at sende healing til den person, der ønsker det. Og det virker lige så godt som, hvis du har den fysiske kontakt.

Fjernhealingen foregår således, at jeg sammen med personen, der ønsker fjernhealing, aftaler et tidspunkt for healingen.

Jeg beder altid om en ganske kort beskrivelse af, hvad personen ønsker healing for, om de før har modtaget healing, men også om der indtages medicin og eller graviditet m.m. Det er vigtigt at vide inden healingen starter, da medicin kan påvirke kroppens reaktion på healingen, og af princip healer jeg ikke gravide kvinder, da kroppen ofte selv klarer tingene under en graviditet og ikke skal forstyrres. Derefter beder jeg om personens fulde navn, og evt. om et foto.

Mange healere har forskellige måder at heale på, og nogle anvender ikke fotos, men bare et navn eller en fødselsdato, og det fungere også fint! 

Inden vi starter, beder jeg altid personen lægge sig et roligt sted, slappe af og indstille sig på at modtage healingen, åbne sit sind, være positiv og glæde sig. På den måde har vi begge to den bedste forudsætning for, at healingen bliver en god oplevelse! 

Healingen varer ca. en halv time, og derefter får personen en tilbagemelding telefonisk, hvor jeg fortæller, hvad jeg mærkede af ubalancer/ blokeringer m.m.
Samtidigt sætter jeg altid pris på at høre om din oplevelse af healingen.

Fjernhealing er lige så effektivt som fysisk healing - så længe det gøres rigtigt og med hjertet!

Ved fjernhealing arbejder man ikke med den fysiske krop - men med bevidstheden, der er uafhængig af tid og sted.