Fjernhealing

Ved fjernhealing arbejder man ikke med den fysiske krop - men med bevidstheden, der er uafhængig af tid og sted.

Energi behøver ingen fysisk kontakt - energi kan gå igennem alt og kan derfor sendes derhen, hvor der er brug for den.

Det er ikke helt tosset, når vi siger til hinanden: "Jeg sender dig en god tanke", for så snart vi har tænkt tanken, så sender vi den automatisk af sted.

En healer kan bruge sin kontakt til at sende healing til den person, der ønsker det. Det virker lige så effektivt som, hvis du har den fysiske kontakt.

Fjernhealingen foregår således, at jeg sammen med personen, der ønsker fjernhealing, aftaler et tidspunkt for healingen.

Jeg beder altid om en ganske kort beskrivelse af, hvad personen ønsker healing for, om de før har modtaget healing, men også om der indtages medicin eller om graviditet m.m. Det er vigtigt at vide inden healingen starter, da medicin kan påvirke kroppens reaktion på healingen. Jeg healer ikke gravide kvinder først i svangerskabet, da kroppen ofte selv klarer tingene under en graviditet og ikke skal forstyrres.

Derefter beder jeg om personens fulde navn og evt. om et foto eller fødselsdato.

Mange healere har forskellige måder at heale på. Nogle anvender ikke fotos, men bare et navn eller en fødselsdato og det fungere også fint! 

Inden vi starter, lægger personen sig godt tilrette og et roligt sted (gerne 5-10 min. før healingens start). Det virker afslappende og man kan indstille sig på, at modtage healingen med et åbent og positivt sind. På den måde har vi begge to den bedste forudsætning for, at healingen bliver en god oplevelse!

Fjernhealing kan være mindst lige så intens og kraftfuld, som en fysisk healing hvor healeren er tilstede.

Healingen varer ca. en halv time og efterfølgende får personen en tilbagemelding telefonisk eller på mail (aftales inden), hvor jeg fortæller om, min oplevelse af healingen og om evt. blokeringer m.m. Samtidigt sætter jeg altid pris på, at høre om din oplevelse af healingen. 

Man kan blive meget døsig efter healingen og måske falde i en dyb søvn, derfor er det en god ide, at aftale tidspunktet for den telefoniske tilbagemelding inden start.

Fjernhealing er lige så effektivt som fysisk healing - så længe det gøres rigtigt og med hjertet!

Har du ikke mulighed for at modtage en fysisk healing p.g.a. sygdom, gangbesvær eller andet - er fjernhealing en rigtig god mulighed og løsning.

Ved fjernhealing arbejder man ikke med den fysiske krop - men med bevidstheden, der er uafhængig af tid og sted.