19-07-2016

Healingens små og store opdagelser

Jeg får ofte henvendelser fra mennesker med både fysiske og psykiske problemer. Nogle kommer med stressrelateret sygdomme og andre med fysiske årsager såsom: Kroniske og fysiske smerter, skader, ondt i ryg/nakke, migræne, godartet cyster, cancer, mave- og underlivssmerter, rygestop, eksamensangst m.m.

Jeg har arbejdet som healer i 12 år og bliver stadigvæk rørt over, at se healingens effektive virkninger - både på det fysiske, psykiske og følelsesmæssige plan.

Mange klienters tilbagemeldinger har givet mig en viden (vished) om, at healing styrker sindet og den indre proces. Selvom mange vælger at få healing for fysiske årsager, virker healing også enestående på tankerne, sindet og følelserne.

Mange tilbagemelder at de oplever en større indre ro, mere balance, klarhed, overskud, energi og en dybere selvindsigt efter 2-3 healing behandlinger - også selvom de heales for fysiske skavanker og lidelser. 

Når jeg healer, åbner og afbalancerer jeg dine energibaner/kanaler og fjerner dine energimæssige blokeringer, så din energi flyder let i hele kroppen. Hvis din energi er tung og sej, er det et tegn på sygdom.

Jeg beder altid om hjælp til det, du trænger til eller har brug for i dit liv. Hjælpen er til stede 24 timer i døgnet.

Mine erfaringer er, at ALT kan ske under en healing, hvis du har et åbent sind og et oprigtigt ønske om at blive rask.

Healende tanker til dig og din situation ❤

Pia Broch
Healer

www.varme-haender.dk