23-07-2016

De 5 tibetanere

Hvilke fordele er der ved de 5 tibetanere?

10-30 minutter om dagen er alt, hvad du behøver for at:

•    Dreje dit biologiske ur tilbage
•    Sænke aldringsprocessen
•    Øge dit energiniveau
•    Berolige dit sind
•    Tabe dig og gøre din krop fast
•    Forbedre din mentale klarhed og dit fokus
•    Mindske dit stressniveau
•    Forbedre din styrke og bevægelighed
•    Forbedre din søvn samt vågne genopfrisket op, fyldt med energi.

Hvordan virker de 5 tibetanere?

De 5 tibetanere virker ved at stimulere strømmen af naturlig livsenergi gennem hele kroppen. Lige som at tænde for ”ON”-knappen.

Det gør de ved at aktivere og stimulere de 7 nøgle-chakraer i din krop, og som modsvar stimuleres alle kirtlerne i det endokrine (hormonelle) system.

Chakra er et indisk ord på sanskrit, som kan oversættes til ”hvirvlende energihjul.” Chakraerne opfører sig lige som en elektrisk transformer ved at modtage og regulere livsenergi og videresende den gennem hele kroppen.

Chakraernes pulserende hastighed er nøglen til gnistrende livskraft. Det er også vigtigt, at dine chakraer er fri for negativ energi, og at de er perfekt formede og ikke forvrængede.

De fem “riter” øger rotationshastigheden i chakraerne samt koordinerer dem, så de er i fuldstændig harmoni, fordeler ren prana-energi til det endokrine system og i tilgift også til alle organer og processer i kroppen.

Det endokrine system har ansvar for kroppens generelle funktionsniveau, hvilket betyder, at de fem riter påvirker funktionen af alle dine organer og systemer, inklusive de fysiske og energimæssige processer, herunder også aldringsprocessen.

Sådan begynder du på de 5 tibetanere


1.    Den første uge skal du gøre hver øvelse 3 – 5 gange

2.    Når du kommer i bedre form og er blevet bedre til at udføre øvelserne, kan du udføre hver øvelse yderligere 2 gange. Det er vigtigt, at du altid tilføjer 2 øvelser, så du eksempelvis udfører øvelserne 5, 7, 9, 13 osv. gange, indtil du ender med at udføre hver øvelse 21 gange.

3.    21 gange er det højeste antal, du nogensinde skal udføre øvelserne. Hvis du gerne vil forbedre programmet endnu mere, så øg hastigheden på øvelserne, men gør aldrig øvelserne mere end 21 gange på én dag. Hvis du udførte øvelserne flere gange, ville det påvirke dine chakraer negativt og skabe ubalancer i kroppen.