10-08-2016

Hvem benytter healing mest - kvinder eller mænd og hvorfor?

Jeg får ofte mange spørgsmål fra mine klienter. Nogle af spørgsmålene, vil jeg dele med dig her på 'Varme Hænders' side.

Det er med smil på læben, at jeg besvarer dette spørgsmål. Jeg smiler, fordi der sikkert er nogle kvinder der tænker, at mænd er mere skeptiske over for healing - end kvinder er.

Cirka 70 % af mine klienter er kvinder og 30 % mænd. Tankevækkende ik'?

Er det fordi kvinder bare er mere åbne over for healing og det alternative - end mænd er? 

Nej, det tror faktisk ikke. Efter 12 års arbejde som healer og alternativ behandler, siger mine erfaringer mig noget andet.

Nemlig det at, kvinder bare taler mere om helbredet og om hvordan de har det. Kvinder har måske en bedre kropsfornemmelse, når noget er, som det ikke skal være. De søger gerne hjælp og vejledning hos både lægen, den alternative behandler og i deres netværk og omgivelser.

Årsagen er ofte, at mænd går længere med deres fysiske og psykiske skavanker - før de søger hjælp. De taler ikke nær så meget om deres helbred og om hvordan de har det, som vi kvinder gør.

Når mænd opsøger mig, er jeg gerne deres sidste udvej og de fleste har prøvet andre behandlingsmetoder uden bedring.

De fleste mænd har hørt eller læst om healing, men kun få har prøvet det, inden de kommer til mig.

Mænd er mindst lige så åbne og modtagelige at heale som kvinder - og vender ofte tilbage, efter at have prøvet en enkelt healing behandling på egen krop😉

Healer

Pia Broch