04-10-2016

Det lægen ikke ser - dit energisystem

Mange mennesker har prøvet at gå til lægen, fordi de mærker, der er noget galt i kroppen og helbredet ikke er, som det plejer at være. Lægen udfører en grundig undersøgelse og sender ofte patienten videre i systemet - til diverse prøver, undersøgelser og scanninger m.m.

Så kommer svaret endelig. Du fejler intet - du er sund og rask. Man er naturligvis lettet og glad for svaret, men HVORFOR slider man så med uforklarlige symptomer og smerter m.m.?

Årsagen ligger ofte gemt i dit energisystem og energilegeme. Det prøverne, undersøgelserne, scanningerne og lægen IKKE kan se. Hvis dit energisystem er i ubalance og blokeret, mærkes det ofte både fysisk, psykisk og følelsesmæssigt. 

Energisystemet består af et netværk af energier. Disse energier er grundlaget for dit helbred og bringer energi til hvert eneste organ i kroppen. De udgør kroppens brændstof og dens atmosfære. Når vi ikke passer på os selv og bliver syge, er sygdommen tilstede i vort energisystem, før den viser sig som fysiske symptomer i vores krop. Når kroppens energisystem bryder sammen eller blokeres på en eller anden måde, så vil livsenergien holde op med at pulsere i de tilsvarende dele af kroppen og fremkalde en dårlig sundhedstilstand i vores krop.

Man kan sige at healing "booster og renser" dit energisystem og tilfører ny og let energi til din krop og sit sind. En tung og sej energi er tegn på sygdom og en dårlig sundhedstilstand i kroppen. Healing er enestående til at opløse blokeringer og tung energi, så kroppen kan vende tilbage til en tilstand af balance, ro og velvære. 

Som healer arbejder jeg med hele dit energisystem, som består af:

auraen : dit energilegeme - chakraerne : kroppens syv store energicentre og meridianerne : kroppens 14 energibaner/kanaler. 

Jeg får hver uge henvendelser fra folk, der har været hele sundhedssystemet igennem og ikke kan forstå, hvorfor de bliver ved med, at have uforklarlige smerter og symptomer i kroppen.

Her er blot et par eksempler fra to af mine klienter, som begge var erklæret sunde og raske af deres læge - inden de kom til mig.

En 40 årig mand kontakter mig, fordi han dagligt har smerter og trykken i brystet/hjertet. Han fortæller, at han lever sundt og er i god form, hvilket man umiddelbart også tænker, når man ser ham. Men selv følte han, at noget var galt. Manden beder om healing for "trykken i brystet" og for sit hjerte, da han også mener, der kan være noget følelsesmæssigt forbundet med det. Jeg healer manden og opdager hurtigt at hans hjerte- og lungemeridian er stærkt blokeret og derfor lukker for energitilførslen til det organ som hjerte- og lunge meridianen tilhører - nemlig hjertet og lunger. Mandens hjertechakra var også i ubalance og trængte til healing og afbalancering. 

Denne mand oplevede en markant bedring allerede efter første healing behandling og kunne igen, trække vejret dybt ned i brystet og uden en trykken for sit bryst.

En 30 årig kvinde kontakter mig, fordi hun følte, at hendes hoved og krop ikke havde ordentlig forbindelse eller sammenhæng med hinanden. Hun synes selv, at det virket lidt underligt, men det var sådan, hun oplevede det. En følelse af ikke at være hel. Jeg healer kvinden og mærker, at hun har en stor energimæssig blokering i sit baghoved - så energien blokeres ned til hendes ryg og rygsøjle og ikke flyder let. Jeg afbalancer og healer også kvindens chakra, som alle mere eller mindre var i ubalance og derfor skabte en dårlig sundhedstilstand i kvindens krop og sind - både fysisk og psykisk.

Kvinden mærket en stor forskel i kroppen - både under og efter healingen. Hun var lettet og sagde "så er det altså ikke mig, der er noget galt med". Efter den 3. healing følte kvinden sig hel igen. 

Det kan variere, hvor mange healing behandlinger den enkelte har brug for. Nogle klienter har behov for en enkelt behandling i nu og næ, mens andre trænger et længere eller kortere healing forløb. Ofte fortæller din krop selv, hvad den har brug for, hvis du lytter til den ;-)

Har DU uforklarlige smerter og symptomer i kroppen? Så giv ikke op! En dygtig og erfaren healer, vil ofte kunne afhjælpe dit problem. Heale og hele dig, så du kan føle dig hel og rask igen. 

Din livstil, dine kostvaner og dit medicinforbrug har naturligvis også en stor medvirkende årsag til din sundhedstilstand og dit helbred.

Healer og terapeut

Pia Broch ❤