26-11-2016

Børn og Healing

Børn og forældre oplever dagligt hverdagens stress og jag.

Det er ikke let, at være barn i dag. I en stor verden og en hektisk dagligdag med støj, uro og mange udfordringer. Selvom børn er verdensmestre i at omstille og tilpasse sig, er hverdagens pres blevet enormt krævende og trættende for mange børn.

Hvis du som forældre, oplever dit barn ændre adfærd, virke ked af det, frustreret eller måske mere vredladen end vanlig. Så stop lidt op og tag dig tid sammen med dit barn. Prioriter hvad der er vigtigst her og nu og sæt tempoet ned.
Måske har dit barn, brug for mere ro, nærvær, afstresning eller healing og omsorg.
Healing er også forældreomsorg og kærlighed.

Healing giver dit barn afstresning og et pusterum fra hverdagens larm. Styrker barnets indre kerne og giver det indre ro til, at være i sit eget “indre rum” og håndtere hverdagens travlhed.
 
Børn er ofte meget åbne og modtagelige for healing. Jeg har healet mange børn og set hvad healing, kan udrette og virke i små kroppe og sjæle. Det berører mig altid dybt, når jeg ser et barn, ligge på briksen og slappe fuldstændigt af - og bare tage imod kærlig og healende energi.
Der sidder ofte en forælder hos barnet under healingen. Flere forældre fortæller, at de oplever en indre ro og kærlighed, samtidigt med at deres barn heales. Kærlighedsbåndet mellem mor, far og barn heales og forfines. Det er et smukt øjeblik at overvære hver eneste gang. 
Healing er en kærlig og healende håndsrækning til både børn og forældre.
 
Nogle børn har behov for et kort forløb - mens andre trænger et længere forløb.
Børn mærker ofte selv, når de trænger til healing og omsorg. Ellers gør forældrene det.
 
Healing har ingen negative bivirkninger og aldersgrænse.
 
Du er altid velkommen til at kontakte mig telefonisk eller på mail.
 
Healende tanker til dig og dit barn ❤
 
Pia Broch
Healer og Hjerteformidler