13-12-2016

En ægte julehistorie

I dag vil jeg fortælle, hvorfor jeg tænker på Willy hver jul.

Willy var en utrolig rar, beskeden og afklaret mand i 60. Willy kontaktede mig, fordi han trængte til lidt ro og omsorg inden han skulle herfra. Ja, det var hans ord. 
Willy gjorde det helt klart for mig, at han kun havde kort tid tilbage at leve i og havde en uhelbredelig cancer, som havde bredt sig i kroppen.
Willys eneste ønske var, at få lov til at holde jul med sin familie. Bare en sidste gang.

Mit første møde med Willy var i december 2010. 
Willy blev kørt til mig og kom svækket og langsomt gående, støttet af sin hustru.
Willy var mere svækket end jeg troede og jeg måtte lige tage en dyb vejrtrækning, inden jeg tog imod Willy med åbne arme.
Måske var det mit eneste møde med Willy, så han skulle bare have den allerbedste behandling.

Willy havde et lunt smil på læben, da vi hilste på hinanden for første gang og sagde: “Ja, det havde du nok ikke regnet med, men her er jeg så og jeg glæder mig til at mærke dine healende hænder”.

Da Willy havde lagt sig på briksen og den afslappende musik kom på, kunne healingen begynde. Willy så afslappet og rolig ud.

Jeg lægger mine hænder på Willys magre krop og beder om, at Willy må få, akkurat det han trænger til, den sidste tid han har tilbage.
Willy var helt stille under healingen og jeg bemærker hans salige ansigtsudtryk. Han så hverken syg eller tynget ud, men fuldstændig salig og ubekymret ud. Der var en usædvanlig ro og kærlig tilstedeværelse den aften.

Efter healingen rører jeg forsigtigt på Willys skulder og hvisker at healingen er færdig. Willy reagerer overhovedet ikke og bliver liggende. Jeg bliver lidt bekymret for, om Willy nu har det godt og stiller mig ved siden af briksen.
PLUDSELIG slår Willy øjnene op og siger højlydt; “det her var fantastisk og jeg føler, at jeg har været en tur i himmelen. Jeg føler mig så meget bedre, end da jeg kom til dig.
Jeg forventet ingenting, men går herfra med en stor kærlighed, nærvær og opløftende energi indeni mig. Jeg skal jo nødigt få det bedre, nu hvor alle regner med, at jeg skal dø - og så grinte han.”

Jeg glemmer aldrig Willy og denne rørende og smukke oplevelse.

Willy fik en healing mere, inden han gik bort med fred og ro i sjælen. Han fik opfyldt sit sidste ønske og nåede akkurat at fejre jul med sin familie og nærmeste venner 

Varm julehilsen fra

Healer
Pia Broch